31 Temmuz 2010 Cumartesi

Merak Ediyorum


-Vurdulu kırdılı bir filmi ve tabi vazgeçilmezi olan kahramanımızın yaptığı manyak psikopat hareketleri izledikten sonra evde deneyen çocuklar kaldı mı ? Merak ediyorum.

-Neden kamyoncular kamyonuna yazı yazmak istiyorlar ? Merak ediyorum. Yani çok mu pis dalga geçerler(çok pis dalga geçmek) arkadaşları ,yazı yazmayan adamla kanun mu lan bu !

-Halı kenarına, paspas kenarına, eskimiş yolluklara overlok çekilir. Hatırladınız değil mi ? Niye Türkiye'nin her yerinde bu çirkin sesli kadın seslendiriyor bu güzelim sloganı. Merak ediyorum .

-Öğretmenlikte atama olmadığı halde hala , inadına öğretmenlik okuyanların düşünce yapısını merak ediyorum . (Tamam kutsal meslek de hocam Türkiye 'de kutsal falan dinlemiyorlar.)

-Güneş gözlüğü takarken neden kendimiz tedirgin hissediyoruz ? Merak etmiyorum amk. (Gerçi bir süre sonra geçiyor ama ilk başlarda yoksa apaçi miyim lan ben diye geçirmişsinizdir içinizden.)

-''Kız mesenesi versene lan vardır sende.'' Ömrümü yediniz lan bir zamanlar ipneler (haykırış var burada) . Ya siz burda msn adresi isteyen kişisinizdir ya da istenen. Kesinlikle belirli bir yaş aralığında olan erkekler yaşamıştır bunu.

-İleride sigara bırakma merkezleri gibi facebook hesabı kapatma ve bidaha da hiç açmama yardım dernekleri olcak mı ? Neden kapatamıyorum neden kölesi oldum bu facebook'un Allah'ım

-Playstation 3 , pes 2009 , kafa dengi bir adam ve çerezi reddedebilecek erkek var mıdır merak ediyorum ?

4 yorum:

  1. Güzel tespitler, bütün bunları ben de merak etmişimdir hele o Güneş Gözlüğü takmak bende de huzursuzluk yaratır aynen dediğin sebepten ötürü. : )

    YanıtlaSil
  2. Büyük zorluktu bir zamanlar ama alıştık artık primera espada.

    YanıtlaSil
  3. güneş gözlüğü en çok espadaya yakışır hanımlar beyler-özellikle de hanımlar duysun-

    YanıtlaSil
  4. Tabi lan -şimdi MSN ortamında olsaydık (H) yapardım güneş gözlüğü takan ifade ortaya çıkardı- keh keh.

    YanıtlaSil