28 Haziran 2010 Pazartesi

Haydi Hayırlısı...

Evettt, yaz gelmiş, havalar sıcak, ve biz sıkılıp patlarken, birden aklıma ne zamandır hayata geçirmek istediğim blog projesi geldi. bunu arkadaşımla (pugnax) daha önce de konuşmuştuk yaz gelsin yaparız falan diye, bu blog işi aklıma geldiğinde kendisiyle konuştum ve kendisi "aç beraber yazarız." dedi ve şimdi karşınızdayız.

Öncelikle söylemeliyim ki blog yönetme işinde ikimiz de biraz tecrübesiziz. Bu blog işlerinden bilhassa da HTML işlerinden anlayan insanların yardımına ihtiyacımız var. Hani yardım etmeseler bile internette falan bununla ilgili yol gösteren yerler söyleseler kafi.

Bu duyurudan sonra burada ne bulacağınızdan bahsedeyim. Bunun cevabını açıkçası ben de bilmiyorum, burası malum kişisel bir blog olacak, ikimiz de serbest olarak iyi bildiğimiz, ilgi duyduğumuz konular hakkında gelişi güzel yazacağız. Spor olur, tarih olur, müzik olur, sinema olur, deneme olur, bireysel konular olur, olur oğlu olur... Olmayacakları da söyleyeyim, 3. sınıf içi boş tartışmalar, herkesin yazdığı birbirinin aynısı konular, klişe dolu sözler vs. vs.

Son olarak yola her ne kadar 2 kişi başlasak da aramıza katılmak isteyenlere kapımız açık. Her türlü soru ve görüşlerinize de açığız.

Son olarak Espada ve Pugnax ne demek diye sorarsanız;

Espada: İspanyolcada kılıç anlamına gelmektedir.

Pugnax: Latincede kavgaya düşkün demektir.

2 yorum:

  1. öncelikle, etrafta bir sürü güzel "template" bulabilirsiniz. "blogger template" şeklinde aratmanız yeterli.
    http://www.anshuldudeja.com/ burda da blogger için epey faydalı şeyler, özellikle template ler bulabilirsiniz.
    son olarak, mutlaka şuraya da göz atın.
    http://www.bloggerdestek.com/

    YanıtlaSil
  2. İlk site açılmadı ama 2. site çok faydalı bir siteye benziyor çok teşekkürler.

    YanıtlaSil