1 Ağustos 2010 Pazar

Murat Kosova Lig TV'de

NTVSpor bir önemli spikerini daha Lig TV(daha doğrusu Digiturk) bünyesine kaptırdı, burada yazdığına göre Murat Kosova, kafa dinlemek için NTV'den istifa etmiş daha sonra da Digiturk'e geçtiği öğrenilmiş.

Açıkçası bunu geç de olsa Ercan Taner'in rövanşı olarak görmekteyim. Digitürk malum artık tüm Süper Lig maçlarını canlı yayınlayacak bu nedenle spikerlere ihtiyacı var açıkçası NTVSpor'un en iyi spikerlerinden birini kaptı.

Dünya Basketbol Şampiyonası öncesi NTVSpor'un bu kaybı telafi edilmesi zor görünmekteyken, Digitürk ise hem Süper Lig maçlarını hem Euroleague maçlarını hem de o "İşte Premier Lig bu" nidasıyla anlattığı Premier Lig'i anlatacak. Digitürk'ü bu transferi için tebrik ederken NTVSpor'un ise derhal bir iki önemli spiker ve sunucu transfer etmelerini diliyorum, yoksa Burcu Esmersoy gibi antipatiklerle gittikçe kan kaybedecekler.

2 yorum:

  1. ntvspor ile ilgili görüşüne katılıyorum, şu anda izlediğim 7 haberlerinde de gördüm ki ekrandaki sarışın kız görüntünün -bile bence- önemli olmadığını gösteriyor, bu ne lakaitlik, bu ne rahatlık!

    YanıtlaSil
  2. Zati o kadar da güzel de değil bana sorarsanız, spikerlik konusunda başarısız, sürekli sözcükleri yutuyor bir de antipatikleşti mi -ki kız sürekli antipatik davranır oldu- ntv spor izlenmez hale geliyor. İlla güzel bir yüz çıkarmak istiyorlarsa Sine Büyüka, Tuğba Dural gibiler daha iyi Burcu'dan.

    YanıtlaSil