2 Ağustos 2010 Pazartesi

Dünya Türk Olsun Hareketi Gerçek Olsa Olabilecekler

Bugün gene bilgisayar ekranına boş boş bakınırken aklıma geldi bu DTO. Harbiden ne ilginçmiş ya, duvarlara bunu yazanların ciddi mi yoksa şaka mı olduklarını hala anlamış değilim. Acaba bu da NAROcu hareket gibi şaka maksatlı bir şey mi? Yoksa gerçekten de Neofaşistçe düşünülmüş her ne kadar gerçekleşeceğini bilseler de böyle düşünenler de var dedirtmek için miydi?

Hem oldu da Dünya Türk oldu, ne ellerine geçecek. İlk aklıma gelenler.


-Dünya Türk olunca tahminimce Türklerin örgütlenme konusundaki başarısı sebebiyle, Dünyada yine irili ufaklı fakat Türk yüzlerce devlet olur.

-Ha bunlar çok kötü yönetileceği için, ortada bir süper güç vari bir devlet olmaz.

-Televizyonlarda Türk'ün başarısı gibi haberler değer bulmaz çünkü herkes Türk

-Tembelliğimizden ötürü Dünyada bilimsel faaliyetler falan pek gelişmez. (Hani Dünya Japon filan olsa neyse de dünya Türk olunca bu konuda geri kalırız bence)

-"Türk kızları gitsin Rus kızları gelsin" veya "Türk erkekleri gitsin İtalyan erkekleri gelsin" gibi kampanyalar daha başlamadan biter. Zaten böyle kampanyalar yapmaya cesaret eden çıkamaz çünkü elindekiyle yetinmek zorundasın.


-Yurt dışına gidildiğinde Türk yemekleri yapılan bi yer görüldüğünde (bilhassa dönerci) hatta Türkle karşılaşıldığında sevinilmez.

-Sonunda Türk takımları, Milli takım; Dünya Kupasını, Avrupa Şampiyonlarını, Olimpiyatları falan filan her sene kazanırlar , fakat hakem de Türk olduğu için büyük tartışmalar ve spekülasyonlar hatta şike iddiaları ortaya atılır.

- Dünyanın Türk oluşunun ertesinde, artık Türkler "Evren Türk olsun anasını satayım" demeye başlarken, kısa bir süre sonra Dünyanın Türk oluşunun hem Dünyaya hem de Türklere büyük zarar vereceği anlaşılınca iş işten geçer. Koca Dünyada Türkler olarak sonsuza kadar lanetlenmeye mahkum olarak yaşarız (mı)?

Düşüncesi bile korkunç, denildiği gibi bu Dünya 70 milyon Türk'ü zor kaldırıyor bir de bütün Dünyanın Türk oluşu aman aman

2 yorum:

  1. herkes son günden 4-5 gün önce hatta yapabildiği ilk gün tercihlerini yapar değil mi espada?

    YanıtlaSil
  2. Sanmıyorum, tam tersine Türkler son güne bırakır bu tür şeyleri.

    YanıtlaSil